Dobroty

Dorty

Objednejte vždy raději s dostatečným předstihem,

abychom měli dostatečný čas a prostor pro výrobu.

Doporučuji 3-4 týdny předem.

 

 

 

Objednat dort

Fresh fruits cake

Vytvoříme nejrychleji do 1 týdne od telefonického objednání.

Objednávejte na telefonu 775 039 780

Fresh desserts

Doba objednání je 1 – 2 týdny předem.

Vybrané deserty lze volně zakoupit v ateliéru Dorty z ráje.

Cena od 25,- Kč, minimální množství je 10 kusů.

 

Objednat

Svatební dorty

Doporučujeme objednat co nejdříve.

U svatebních dortů doporučujeme svatební konzultaci, kde vám připravíme ochutnávku korpusů, krémů, mini zákusků, svatebních koláčků. Nakreslíme vám váš svatební dort dle Vašeho přání a vyřešíme vše potřebné k převozu, uskladnění a krájení dortu.

 

 

 

Objednat dort

Koláčky

Doporučujeme objednat 3 – 4 týdny předem.





 

Objednat dort

Přeprava a skladování

Ke všem cukrářským výrobkům ji můžete u nás zakoupit potravinářské obaly – dezertní a dortové krabice. Dort je vytvořen na pevném dortovém táce a můžete si ho odnést v dortové krabici. V patrových dortech (hl. SVATEBNÍCH dortech), které vytvářím je vždy zabudován dortový stojan. Je zde pro lepší stabilitu, udržení chladu a lehčí krájení.

Ideální přeprava dortu je v kufru auta, v letních měsících s klimatizací. Pokud nejedete přímo na oslavu, skladujte v suché lednici pod 7° C.

Dort a další cukrářské výrobky raději ponechejte v krabici, aby se zabránilo vlhnutí cukrových ozdob.

Svatební koláčky skladujte v suchu, chladnu. Koláče jsou vláčné až 3 dny.

Chrismas sweets, Easter sweets skladujte v suché lednici pod 10 °C, trvanlivost záleží na druhu, informace při předání objednávky.

Všechny ostatní výrobky doporučuji spotřebovat do 24 hodin od předání, skladujte v suché lednici pod 7°C.

K výrobě používám nejkvalitnějších receptur i od Mistra SVĚTA a pracuji nejraději s čerstvým ovocem v letních měsících od místních farmářů a hlavně s kvalitními surovinami jako je máslo, živočišná smetana 35{80a3825c3639b99aa4a5d250442e8a1ac16c9874f42b46ebafed8c8b1e280dcb}, čokoládou 70{80a3825c3639b99aa4a5d250442e8a1ac16c9874f42b46ebafed8c8b1e280dcb}, holandským kakaem … Na potah i modelace používám potahovací marcipán, cukrovou modelovací hmotu s mandlovou chutí, modelovací čokoládu, modelovací hmotu s kakaovým máslem.

U svých výrobků, které tvořím a mám v nabídce, si umím, poradit i s různými alergiemi a intolerancí na lepek, laktózu a další alergeny. Toto je možné po společné konzultaci vaší objednávky.