Dorty, které na mých stránkách naleznete, jsou pouze mou prací a snažím se je vytvářet tak, aby každý dort nebo jiná sladkost, která opustí mou dílnu byla dokonalá a precizně vypracována do nejmenšího detailu a oslavence vystihovala či pobavila ho. Všechny dorty pro Vás dělám osobně sama.Na dorty používám pouze čerstvé a kvalitní suroviny, žádné potravinové náhražky a polotovary v mých dortech nenajdete. K výrobě používám suroviny jako je živočišná šlehačka 35{80a3825c3639b99aa4a5d250442e8a1ac16c9874f42b46ebafed8c8b1e280dcb}, např.: máslo,které pořád zvyšuje cenu nyní se těžce shání pod 50kč za kus, jelikož kvalita používaných surovin je pro mě velice důležitá. v letních měsících krásné chutné ovoce od místních pěstitelů, …
DOPORUČUJI – nejoblíbenější jsou např.:
-
Nadýchaný vanilkový korpus naplněný extra čokoládovým krémem a lehčím vanilkovým krémem s krupavými kousky čokolády.
-
Nadýchaný vanilkový korpus naplněný lehčím vanilkovým krémem s kousky jahod (v letních měsích ovoce lahodné od místních pěstitelů, v ostatních měsích možnost nahradit kousky čokolády – vzhled “STRACIATELLA”
-
Extra kakaový korpus zvláčněný višňovým gelem naplněný lehoučkým vanilkovým krémem proloženým višněmi
-
Mascarpóne krém doplňující gelem z lesní směsí ve vanilkovém nadýchaném korpusu
-
Extra čokoládový krém doplněný čokoládovou dezertní náplní mezi dvěma plátky nadýchaného vanilkové piškotu
-
Lehoučká vanilková šlehačková náplň s malinami v želé mezi plátky Sachrového (extra kakaového) korpusu
Své dorty můžete dále vybírat i z následujících příchutí:
Krémy:
-
lehčí vanilkový s kousky ovoce (jahody čerstvé, borůvky čerstvé, broskev kompotované, hruška kompotované, …)
-
lehčí vanilkový s kousky čokolády “ala STRACIATELLA”
-
extra čokoládový krém
-
Mascarpóne
-
lehčí vanilkový se sekanými ořechy
-
pistáciový krém
-
karamelový (výroba dle starých receptur)
-
kávový krém
-
ŠLEHAČKA – vanilková s ovocem či čoko kousky (jen do jednopatrového dortu nebo vrchní patro)
-
ŠLEHAČKA ČOKOLÁDOVÁ – ” PAŘÍŽSKÁ” (jen do jednopatrového dortu nebo vrchní patro)
-
JOGURTOVÁ ŠLEHAČKA (jen do jednopatrového dortu nebo vrchní patro)
Korpus:
-
vanilkový – nadýchaný
-
extra kakaový SACHR
-
ořechový
-
ze ŠPALDOVÉ MOUKY
-
BEZLEPKOVÝ – kakaový ……………….VELMI CHUTNÝ!!!
Potažení:
-
Potahovací modelovací hmota s mandlovou chutí
-
Potahovací marcipán (cena vyšší, barva smetanová, NEMODELUJI z ní!!!)
-
Lehký vanilkový krém po obvovu a na povrchu politá čokoládovou ganachí stékající po stěnách dortu
-
Potažení ČOKOLÁDOVOU GANACHÍ – pro milovníky čokolády
-
Lehoučká vanilková bílá krajka
-
Čokoládové lístky po obvodu
-
Bíle čokoládové lístky po obvodu
-
Obalení celého dortu v Karamelové rýži
-
Jedlá fotografie s kombinovaná s potahovaní hmotou
Vše krémy a korpusy lze mezi sebou různě kombinovat, u více patrových dortů je samozřejmě možné udělat i doporučuji udělat každé patro jiné, zde záleží na Vaší chuti a možnostech jednotlivých náplní.
Jedlou fotografii můžete mít jakoukoliv, dle vašeho přání. Dohodneme vaše přání. Já to zpracuji pro tiskaře v digitální podobě v požadovaném grafickém programu a upravím do žádané velikosti. Externí firma mi tuto zakázku vytiskne a já ji zpracuji/upravím na dort dle vašeho přání. Vřele doporučuji jedlý papír u fotografií svatebčanů, rodiny, oblíbených filmů, log firem, … zaslání objednávky na jedlý papír lze na můj email dortyzraje@gmail.com po tel. domluvě co si od tisku/dortu žádáte.
Cena dortů:
Ceny jsou velmi individuální – začínají od 450kč u lehkých šlehačkových dortů a u modelovaných je to od 850Kč za jednopatrový nejmenší dort. Cena dortu však závisí na velikosti, hlavně náročnosti zpracování, počtu figurek, …Kalkulaci dortu Vám ráda vystavím na základě Vašich požadavků, jak by měl právě ten Váš dort vypadat.